2114087716 6944615298 Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα
hero image
 
 
 
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ
Vitalize Clean Service | Καθαρισμοί Κτιρίων & Επαγγελματικών Χώρων
Νέα Φιλαδέλφεια ΑττικήΟ καθαρισμός σπιτιού οφείλει να πραγματοποιηθεί ώστε να αποκτήσει η οικία σας ένα καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον. Εάν λοιπόν επιθυμείτε την οικία σας πεντακάθαρη, δίχως να ταλαιπωρηθείτε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Η επιχείρησή μας “Vitalize Clean Service” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον καθαρισμό κάθε οικίας σε όλη την Αττική.

Ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας, μπορεί να καλύψει πλήρως τον καθαρισμό όλων των χώρων που χρειάζονται φροντίδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ:
  Μονοκατοικίες
  Μεζονέτες
  Διαμερίσματα
  Στούνιο
  Βίλλες
 
 
Για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, για το σπίτι που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, ακόμα και για το σπίτι που θέλετε να νοικιάσετε το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε είναι κοντά σας προκειμένου να σας εξασφαλίσουν ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα σας χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.

Ακόμα, για εσάς που δεν έχετε χρόνο, μπορούμε να αναλάβουμε τις συντηρήσεις του χώρου σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας να επισκεφτούμε τον χώρο σας χωρίς κόστος και να σας δώσουμε οικονομική πρόσφορα με βάση τις δικές σας ανάγκες.