2114087716 6944615298 Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα
hero image
 
 
 
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ
Vitalize Clean Service | Καθαρισμοί Κτιρίων & Επαγγελματικών Χώρων
Νέα Φιλαδέλφεια ΑττικήΗ εξωτερική όψη του κτιρίου αποτελεί την πρώτη επαφή της επιχείρησής σας με το κοινό. Ο καθαρισμός των υαλοπινάκων και των πλαισίων αλουμινίου των κτιρίων, όμως, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και θέμα υγιεινής.

Κρατήστε καθαρή την εικόνα της επιχείρησής σας. Καθαρά και λαμπερά τζάμια επιδεικνύουν την ομορφιά του κτιρίου.

Το συνεργείο καθαρισμού “Vitalize Clean Service” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Φιλαδέλφεια, διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένα μηχανήματα μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό των καθαρισμό των υαλοπινάκων του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας ένα άψογο αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και οικολογικών προϊόντων αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό τζαμιών - υαλοπινάκων, βιτρινών, καθρεπτών καθώς και όλων των γυάλινων επιφανειών, ανεξαρτήτως ύψους, αρχιτεκτονικής σχεδίασης ή πρόσβασης.

Σας προσφέρουμε ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και οικονομικό καθαρισμό στους υαλοπίνακες του καταστήματος, του γραφείου ή της εταιρίας σας. Το προσωπικό μας είναι έμπιστο και εκπαιδευμένο ως προς την χρήση των μηχανημάτων και των υλικών καθαρισμού. 

Έτσι, η άρτια εξειδίκευσή μας πάνω στο αντικείμενο μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε 100% σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα, έχοντας ως προτεραιότητα την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και την ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας να επισκεφτούμε τον χώρο σας χωρίς κόστος και να σας δώσουμε οικονομική πρόσφορα με βάση τις δικές σας ανάγκες.