2114087716 6944615298 Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα
hero image
 
 
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Vitalize Clean Service | Καθαρισμοί Κτιρίων & Επαγγελματικών Χώρων
Νέα Φιλαδέλφεια Αττική



Η επιχείρησή μας “Vitalize Clean Service” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας άμεσα και οικονομικά τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων κάθε πολυκατοικίας σε όλη την Αττική.

Με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνουμε τον αρχικό και τακτικό καθαρισμό κάθε πολυκατοικίας φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα και πάντα την στιγμή που έχει συμφωνηθεί.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την ποιοτική συντήρηση της πολυκατοικίας σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ:
  Κεντρική είσοδος
  Σκάλες - Κάγκελα
  Διάδρομοι
  Ανελκυστήρες
  Τζάμια
  Πυλωτές - Ακάλυπτους
 
 
Για αρχικούς και συστηματικούς καθαρισμούς φροντίζουμε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων σας με τρεις δωρεάν γενικούς καθαρισμούς το χρόνο (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι), σε προσιτές τιμές.

Επισκεπτόμαστε την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουμε πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας να επισκεφτούμε τον χώρο σας χωρίς κόστος και να σας δώσουμε οικονομική πρόσφορα με βάση τις δικές σας ανάγκες.