2114087716 6944615298 Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα
hero image
 
 
 
 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Vitalize Clean Service | Καθαρισμοί Κτιρίων & Επαγγελματικών Χώρων
Νέα Φιλαδέλφεια ΑττικήΗ επιχείρησή μας “Vitalize Clean Service” η οποία βρίσκεται στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον γενικό καθαρισμό του κτιρίου σας έπειτα από κάποια ανακαίνιση, μετακόμιση ή ακόμα και αν απλά θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν επαγγελματικό γενικό καθαρισμό.

Με προσοχή στην λεπτομέρεια και επιμονή στην άψογη καθαριότητα, το συνεργείο καθαρισμού μας φροντίζει προκειμένου να σας παραδώσει ένα χώρο απόλυτα καθαρό. 

Εάν λοιπόν επιθυμείτε τον χώρο σας απόλοιτα καθαρό, δίχως να ταλαιπωρηθείτε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒAΝΟΥΜΕ
Εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα, αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς οικιών (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων), εταιρειών, βιομηχανικών χώρων καθώς και επιφάνειες που απαιτούν ιδιόμορφο καθαρισμό, όπως graffiti, πέτρα, inox, πισίνες, σκάφη κ.α.

Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα απορρυπαντικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των χώρων επαγγελματικών, οικιακών και κάθε χώρου, και δέσμευσή μας είναι η άψογη, άμεση και οικονομική εξυπηρέτησή σας όπου και αν βρίσκεστε στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας να επισκεφτούμε τον χώρο σας χωρίς κόστος και να σας δώσουμε οικονομική πρόσφορα με βάση τις δικές σας ανάγκες.