2114087716 6944615298 Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα
hero image
 
 
 
 

Vitalize Clean Service
Καθαρισμοί Κτιρίων & Επαγγελματικών Χώρων
Νέα Φιλαδέλφεια ΑττικήΗ επιχείρησή μας “Vitalize Clean Service” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Φιλαδέλφεια, δραστηριοποιείται με μεράκι και φροντίδα στους καθαρισμούς κτιρίων, έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία, αξιόπιστα συνεργεία και χρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, μηχανήματα καθαρισμού, υλικά και απολυμαντικά, έχει τις λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα αντικείμενά της, που είναι η συντήρηση και ο καθαρισμός κτιρίων, με την υψηλότερη απόδοση σε ποιότητα και το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Προσπαθούμε να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο οργάνωσης που συνεχώς αναβαθμίζεται δημιουργώντας ευνοϊκές βάσεις για την ανταπόκρισή μας σε ακόμη υψηλότερες απαιτήσεις και προκλήσεις της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
πάσης φύσεως εργασίες καθαρισμού όπως καθαρισμούς κτιρίων, επαγγελματικών χώρων, γραφείων, καταστημάτων, πολυκατοικιών, δημόσιων κτιρίων, σχολείων, τραπεζών και κάθε κτιρίου στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική.

Εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα, αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς καθώς και επιφάνειες που απαιτούν ιδιόμορφο καθαρισμό, όπως graffiti, πέτρα, inox, πισίνες, σκάφη κ.α.

Τα αναλώσιμα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες και είναι εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, δεν καταστρέφουν τις επιφάνειες και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι βασικές μας αρχές για συνέπεια, ποιότητα, καθαριότητα υποστηρίζονται και ενισχύονται από την ειλικρινή και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και την επένδυσή μας σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα που συμβάλλουν στη διαρκή αναπτυξιακή πορεία του συνεργείου καθαρισμού μας.

Η φιλοσοφία της επιχείρησής μας “Vitalize Clean Service”, είναι πελατοκεντρική και στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. 
 
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
 
  Ανεύρεση κατάλληλου προσωπικού
 
  Οργάνωση προσωπικού
 
  Κόστος στην αλλαγή προσωπικού (αποζημίωση κ.α.)
 
  Αντικατάσταση αδειούχων ασθενών
 
  Η εταιρεία μας προβαίνει σε άμεση αντικατάσταση προσωπικού σε περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας
 
  Εφοδιασμός και έλεγχος κατανάλωσης υλικών
 
  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας φιλικά προς το περιβάλλον με ουδέτερο P.H. και πιστοποιημένα από το χημείο του κράτους
 
  Δεν επιβαρύνεστε με κανένα πρόσθετο κόστος (Ι.Κ.Α., Επιδόματα, άδειες, ασθένειες)
 
  Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε έκτακτη ανάγκη σας (εκδηλώσεις, συναντήσεις κ.τ.λ.)
 
  Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο
 
  Οι χώροι τους οποίους αναλαμβάνουμε για καθαρισμό φυλάσσονται κατά την διάρκειας των εργασιών μας
 
  Η εταιρεία μας φέρει πλήρη αστική και ποινική ευθύνη απέναντι στο προσωπικό που θα απασχολήσει και είναι υπόχρεη για τις πληρωμές και τις ασφαλιστικές καλύψεις  αυτών
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας να επισκεφτούμε τον χώρο σας χωρίς κόστος και να σας δώσουμε οικονομική πρόσφορα με βάση τις δικές σας ανάγκες.