2114087716 6944615298 Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα
 
 
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Vitalize Clean Service | Καθαρισμοί Κτιρίων & Επαγγελματικών Χώρων
Νέα Φιλαδέλφεια ΑττικήΟ καθαρισμός επαγγελματικών χώρων σε συνδυασμό με την τακτική συντήρηση αποτελούν παράγοντες που συντελούν στην ορθή λειτουργία μιας επιχείρησης και την αναπτυξιακή πορεία της.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε ένα καθαρό και όμορφο εργασιακό περιβάλλον, η επιχείρησή μας “Vitalize Clean Service” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτει είναι η καλύτερη επιλογή και ο καλύτερος συνεργάτης.

Δώστε ένα νέο αέρα στον εργασιακό σας χώρο με ένα γενικό καθαρισμό ή εάν ενδιαφέρεστε για την τακτική καθαριότητα του γραφείου ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και να βγείτε κερδισμένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και από τις ανταγωνιστικές τιμές μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ:
  Γραφεία - Επιχειρήσεις
  Καταστήματα
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια κτίρια
  Τράπεζες και κάθε κτίριο
 
 
Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες καθαριότητας επαγγελματικών χώρων με συνέπεια, προσαρμόζοντας τις ώρες της υπηρεσίας στις δικές σας ανάγκες.

Επίσης, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό τζαμιών - υαλοπινάκων, βιτρινών, καθρεπτών καθώς και όλων των γυάλινων επιφανειών, ανεξαρτήτως ύψους, αρχιτεκτονικής σχεδίασης ή πρόσβασης.

Στόχος του συνεργείου καθαρισμού μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθαρισμού, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στην διάθεση σας να επισκεφτούμε τον χώρο σας χωρίς κόστος και να σας δώσουμε οικονομική πρόσφορα με βάση τις δικές σας ανάγκες.